Interfețe x2

Cu ecranul său tactil de 4.3 “, CAN-MTx2 este o unitate de control pentru rețeaua de bus CAN. Cu software-ul TA-Designer se poate creea, o interfață grafică pentru utilizator cu până la 160 de pagini și transferată pe dispozitiv folosind un card SD. Paginile pot fi blocate pentru anumiți utilizatori (utilizatori, specialiști). Dispozitivele din seria x2 pot trimite mesaje monitorului CAN, care le afișează. În plus, se pot controla toate dispozitivele din rețeaua CAN. Conceptul de funcționare este identic cu cel al controlerului UVR16x2 și are o unitate cu senzor pentru temperatura camerei, umiditatea și presiunea aerului.

CAN-Touch este un ecran LCD de 9,7″cu suprafață sensibilă la atingere. Acesta oferă o interfață de afișare și utilizare pentru comenzile liber programabile. Orice număr de pagini pentru afișarea și operarea sistemului poate fi definit și protejat prin coduri PIN. Pe paginile individuale, este posibil să se afișeze și să se modifice parametrii, inclusiv cei ai mai multor controlori (de exemplu, ferestre de timp, temperaturi de referință etc.). Mesajele pot fi afișate prin intermediul ferestrelor
pop-up.

Programul este creat cu software-ul TA-Designer. Cu cardul SD înclus, programarea este transferată la CAN-Touch. Datorită unităților de alimentare de înaltă performanță ale aparatelor UVR16x2 și RMS610, CAN-Touch poate fi furnizat prin CAN-Bus. În combinație cu UVR1611, unitatea de alimentare inclusă este necesară pentru a trimite energia în orice punct al CAN-Bus.


CAN-TOUCH / TFS are, de asemenea, modulul
senzor CT-TFS pentru înregistrarea temperaturii camerei, a umidității camerei și a punctului de rouă.

C.M.I. este o interfață pentru monitorizarea convenabilă a sistemului, controlul la distanță, înregistrarea datelor și vizualizarea tuturor controlorilor și dispozitivelor cu DL- sau CAN-Bus.

» Întreținere la distanță a dispozitivelor CAN bus

» Gestionarea funcțiilor de date pentru dispozitive CAN bus

» Gestionarea sistemului de operare pentru dispozitive CAN bus

» Vizualizarea sistemului prin PC, smartphone sau tabletă

» Modificarea parametrilor dispozitivelor CAN bus

» Înregistrarea datelor prin CAN-Bus sau DL-Bus

» notificare de evenimente prin e-mail

» Montare pe șină sau montare pe perete

» Slot pentru modul GSM MDC-GSM

» Conectare la Modbus TCP