UVR16x2

Controler universal programabil

Dispozitivul UVR16x2 oferă nenumărate opțiuni de control pentru încălzire și management al clădirii prin intermediul a peste 40 de module de funcții diferite, combinate în mod liber. Prin conectarea a până la 128 dintre aceste module funcționale, programatorul nu are aproape nici o limită.

Interfața de utilizare este un ecran tactil de 4,3 ” Pentru o funcționare convenabilă a instalației, se poate crea o vizualizare cu software-ul TA-Designer. Această prezentare a funcțiilor definește cei mai importanți parametri de control (de exemplu, timpii de încălzire, temperatura de referință a apei calde, etc.).

În combinație cu interfața C.M.I. este posibilă funcționarea și monitorizarea sistemului, precum și vizualizarea interactivă prin intermediul telefonului inteligent, tabletei sau PC-ului. Cu diverse dispozitive adiționale, intrările și ieșirile comenzii pot fi extinse, energia contorizată și date schimbate cu o rețea de KNX / EIB-Bus. UVR16x2 poate fi programat fie direct la controler prin afișajul tactil de 4.3 “, fie cu software-ul gratuit TAPPS2. Programarea creată pe PC se transferă cu ușurință prin intermediul cardului SD sau al C.M.I. în sistem.

Sistemul de operare, funcționarea, datele funcționale și transferul de date prin card SD sunt compatibile cu UVR16x2.

Cablul de panglică lung de 700 mm furnizat conectează placa și unitatea de control.

Similar cu UVR16x2E-DE cu aceleași caracteristici, dar cu un modul de procesor integrat fără o unitate de operare. Un sistem cu mai multe UVR16x2E-NPs poate fi operat și vizualizat cu un singur panou operator (de exemplu, CAN-MTx2 sau C.M.I.), dar și cu un UVR16x2. Programarea se realizează cu ajutorul unui card micro SD sau a interfeței C.M.I …

Posibil 2 senzori de curent (UVR16x2E-NP-I)

RSM610

Modulul de comandă și comutare RSM610 liber programabil, are aceeași tehnologie ca și controlerul UVR16x2. Acesta poate fi folosit ca extensie pentru regulatoarele UVR16x2 și UVR1611 sau ca unitate autonomă.


Programul este creat cu software-ul TAPPS2. Toate modulele funcți- onale ale regulatorului UVR16x2 sunt disponibile într-o limită de max. programe care cuprind 44 de funcții disponibile. RSM610 poate fi controlat prin intermediul regulatorului UVR16x2, prin CAN-MTx2 sau interfața C.M.I.. De asemenea, transmisia datelor despre funcții sau

actualizarea firmware-ului are loc prin aceste dispozitive.)